Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Afrikatextil ajándékutalvány

Afrikatextil ajándékutalvány
Ha a bőség zavarában nem tudsz választani, akkor jó megoldás lehet az Afrikatextil Ajándékutalvány!

Elkezdődött az Advent, mely a felkészülés, a lélek és a szív ráhangolódása az ünnepre, amikor kint minden elcsendesedik és csak bent, a családunk körében, szívünk szeretetében kapcsolódunk egymáshoz.

Az Afrikatextil szeretne hozzájárulni az ünnepi készülődéshez és megkönnyíteni a választást ajándékutalványaival.

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet vagy ha egyedi összegben szeretnél vásárolni, akkor jelezheted is felénk és elkészítjük a személyre szóló ajándék utalványt neked.

Az Afrikatextil ajándékutalványokat külön menüpontban találod meg az oldal fejlécében és ugyanúgy megvásárolhatod, ahogy bármelyik vásznunkat. A visszaigazoló e-mail után fogjuk elküldeni számodra azt a kupon kódot, amivel a megajándékozott be tudja váltani az összeget.

Az ajándékutalvány összege pénzre nem váltható és vissza nem tudunk adni belőle.

Az idén megvásárolt utalványok 2023. augusztus 31-ig válthatóak be.

Ha szeretnéd, hogy elpostázzuk neked borítékban, hogy ténylegesen oda lehessen tenni a fa alá az ajándékot, kérlek jelezd felénk minél előbb, hogy biztos odaérjen hozzád még karácsony előtt.

Szeretnénk feledhetetlenné varázsolni az ünnepet neked és a családodnak, várunk szeretettel weboldalunkon vagy személyesen  hódmezővásárhelyi üzletünkben, a Kinizsi u. 29. alatt.

Nyitvatartás: H-P: 9-17 óráig, szombatom 10-12.30-ig.

https://afrikatextil.hu

A színeket hozzuk el neked!