Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyakran ismételt kérdések

 Afrikai pamutvásznakkal kapcsolatos kérdések

1/ Be kell avatni felhasználás előtt az afrikai vásznakat? - Igen,mindenképpen be kell avatni, a hideg vizes technika a legjobb módszer hozzá. További információt találsz a Termékinformációk menüpontban.

2/ Milyen széles egy afrikai vászon? - általában 115-118 cm szélesek

3/ Miért pont yardban lehet vásárolni? - Az afrikai textileket gyárilag yardban mérik és hajtják össze, 12 yard egy teljes komplett, 6 yard egy fél komplett. Mi is így vesszük őket, 6 és 12 yardos darabokban, a mintegységek is sokszor ehhez vannak beállítva, a hajtás mentén vágjuk le neked. Egy yard 91,44 cm.

4/ Miért rugalmasak az afrikai pamutvásznak? - Nem rugalmas, nincs benne elasztán szál, de a szövése miatt van egy természetes nyúlása az anyagnak, ez többnyire a vászon vetülékirányában van.

5/ Engedi a színét az afrikai pamutvászon? - előfordul,hogy engedi a színét, a sötétebb színűeknél, de nem jellemző. Színfogó kendő használata, vagy ecetes átmosás megoldás erre.

Vásárlással kapcsolatos kérdések

1/ Mennyi a minimum vásárolható mennyiség? - Minimum 1 yard mennyiséget vágunk le, de az akciós vásznaknál találsz fél és másfél yardos darabokat is. A vászon csomagok pedig kifejezetten arra lettek bevezetve,hogy kisebb darabokat is lehessen venni többféle mintából.

2/ Mennyi ideig marad a kosárban a rendelésem?

Regisztrált vásárlóként két nap után kapsz értesítést a vásárlás folytatásával kapcsolatban, ha utána sem szeretnéd befejezni, törlésre kerül a kosár tartalma. Regisztrálás nélkül az oldal elhagyása után törlődik a kosár tartalma.

3/ Milyen szállítási opciók vannak?

A Fizetés és szállítás fül alatt részletes információkat találtok erről.

4/ Személyes átvételnél fizethetek bankkártyával?

Igen,már lehet bankkártyával is fizetni.

5/ Ha hibás anyagot kapok,mi a teendőm?

Ha van szálhiba,festési hiba az anyagon, akkor azt csomagolás előtt e-mailben jelezzük feléd és eldöntheted,hogy kéred e, esetleg kedvezményt tudunk rá adni. Ha ennek ellenére hibás anyagot kapsz ( előfordul, hogy mi sem vesszük észre) akkor kérlek jelezd felénk elérhetőségeinken és megkeressük a közös megoldást a dolog orvoslására. Az ÁSZF részletesen kitér a termékhibák kezelésére.

6/ Nem pont olyan a színe az anyagnak,mint a fotón. Mi a teendő,ha így nem kérem?

A Termékinfók fül alatt is jelezzük,hogy vannak olyan színek,amelyeket szűrőkkel sem tudjuk valósághűen lefotózni.A másik oka az eltérésnek pedig a különböző számítógépes eszközök,telefonok színbeállításai, és ezen okok miatt nem tudjuk kicserélni a megvásárolt vásznat. Az ÁSZF is részletesen kitér erre, a vásárlás befejezésével ezt is elfogadja a vásárló.

Az oldal tetejére